Roy שוקולד
צור קשר
*
*
*

מתכונים, ביקורות מהעיתונות, האינטרנט והטלוויזיה

 

מתכון פשוט קרם מסקרפונה, שוקולד לבן ופירות יער- רוי גרשון

מתכון וסרטון בו השוקולטייר רואי גרשון מלמד מתכון פשוט להכנת קרם מסקרפונה, שוקולד לבן ופירות יער.

מתכון פשוט פרלינים בטבילה - רוי גרשון

מתכון וסרטון בו השוקולטייר רואי גרשון מלמד מתכון פשוט להכנת פרלינים בטבילה.

מתכון פשוט למקרונים שוקולד - רוי גרשון

מתכון וסרטון בו השוקולטייר רואי גרשון מלמד מתכון פשוט להכנת מקרונים שוקולד.

Roy שוקולד הזוכה בתחרות עסקים קטנים של ידיעות אחרונות

דבר השופטים שבחרו ב Roy שוקולד מתוך יותר מ 600 חברות שהגישו מועמדות: בתוך הטרנד המתפתח והגואה של בוטיקי שוקולד איכותיים בולטת רשת Roy שוקולד, שהתחילה את דרכה בדוכני מכירה בקניונים ובירידים והפכה תוך זמן קצר לאחת השחקניות החזקות בתחום. הרשת המשפחתית של רואי גרשון ואשתו שרון, שבקרוב תמנה תשעה סניפים, לא מפסיקה לגדול, להרחיב את מגוון המוצרים ולספק ללקוחותייה חוויה מתוקה ואיכותית.

מתכון בטוח, תוכנית שבועית עם רואי בערוץ 2

תוכנית שבועית שעלתה באוקטובר 2009 בערוץ 2. התוכנית משלבת מתכונים של אהרוני, ירון קסטנבאום, ורואי גרשון - שוקוליטייה רשת Roy שוקולד.
גם ב HOT VOD ,WALLA וב YNET....

ערוץ 2, שוקולד ובריאות

רואי בחדשות ערוץ 2, מחקר חדש מוכיח ששוקלד בריא!!!

Roy שוקולד. השוקולטייה מס' 1 לפי דירוג ידיעות אחרונות!!!

ידיעות אחרונות, ספטמבר 2008

צוות מומחים של מגזין ממון, ידיעות אחרונות, פרסם בתאריך 19/9/08 דירוג של בוטיקי השוקולד הישראלים והמיובאים לארץ, מבוסס על טעימה עיוורת ודירג את Roy שוקולד כ"טוב ביותר", במקום הראשון!!!
חלק מהציטוטים דיברו על "השוקולטייה גאון", "מוצרים מעולים", "מושלם"...

קרין גורן, קונדיטורית, מחברת ספרי אפיה, מנחת תוכניות אפיה ומתוקים: "מושלם ואסתטי, אפילו במריר, ואני לא אוהבת מריר. תותח בכל הקטגוריות: ביצירתיות, במראה, במרקם ובטעם"

מיקי שמו, קונדיטוריה שמו: "השוקולד במילוי צ'אי מסאלה עם הל, קינמון וציפורן נאה, מדהים, טעים ומקורי. השוקולטייה גאון."

צ'ארלי פדידה, שף בכיר במלון שרתון פלאז'ה בתל-אביב, קפטן נבחרת ישראל לאולימפיאדת הבישול 2008: "מוצרים מעולים, שוקולטייה שגורם לי לסמוך עליו, להכניס לפה כל פראלין ולחכות להנאה. הצורות אסתטיות. הציפוי הדק מעיד על איכות. בולט בשוקולד המריר במילוי קרם אמרטו."

רואי מפליא ביצירותיו אצל אהרוני

nana10 פברואר 2009

אהרוני מפליא בקינוחים עם עוגת שוקולד, דובדבנים ומרציפן, עוגת שוקולד עשירה וכל השלבים המדוייקים להכנת פרלינים תוצרת בית

מקס ברנר, מאחוריך!

וואלה, יוני 2006

כשלרואי גרשון נמאס מהייטק הוא התחיל להשתתף בסדנאות שוקולד ובסוף הקים ממלכה מתוקה משלו עם פרלינים, ממרחים, משקאות ובית קפה צמוד. ממלכת השוקולד של רואי גרשון ואשתו שרון, מתחילה בבועת ההיי טק ומסתיימת במתחם קסום, שבו אין בכלל משמעות לקלוריות, אבל יש אהבה אמיתית לשוקולד.
Roy מייצר ערב רב של פרלינים איכותיים מחומרים טבעיים ובעבודת יד (בטעמים מסורתיים יותר כאספרסו, ומסורתיים פחות כפסיפלורה, מנגו, לימון בניחוח נענע, צ'אי מסאלה וצ'ילי בעל חרפרפות עדינה). עוד תמצאו במרכולתו טראפלס, ממרחי שוקולד שונים, משקאות שוקולד אלכוהוליים וטבלאות שוקולד מריר 70% עם תוספות.
כניסה למשכנו והרחת ניחוחות השוקולד מיד מעלה בראש סצינות מ'צ'רלי וממלכת השוקולד'. מקס ברנר, מאחוריך!

ראש השנה ב Roy שוקולד

ספטמבר 2008

רשת Roy שוקולד מציגה את קולקציית החג

לקראת ראש השנה, רשת Roy שוקולד מציעה קולקציית חג שכוללת מבחר חלות דבש העשויות משוקולד לבן, חלב או מריר 70 אחוז וכולם בתוספת דבש ושבבי שקדים, תפוחי שוקולד בתלת מימד העשויים משוקולד חלב ולבן במילוי גאנש דבש, תפוחים בציפוי שוקולד חלב, מריר או לבן, חמסות מעוטרות משוקולד, דובשניות בשוקולד, ליקרים, צנצנות דבש, ברכות שנה טובה מודפסות על שוקולד ועוד.


אייטם בלאישה

הסטיות הקולינריות שלי
שלושה אכלנים ( שניים עובדים בתחום, אחד פשוט אוהב את זה ), חושפים משהו על חיי האוכל שלהם.
2/03/2009

סדנאות ב- ROY שוקולד

מכורים לשוקולד? מתן אברמוביץ' יצא לסדנת השוקולד של ROY שוקולד וחזר מאוהב במתוק מתוק הזה





פרסומת "מי יודע מה זה פרלין?", שואל השוקולטייר רואי גרשון בתחילת הסדנה, רק כדי לספוג שתיקה רועמת מצד הנוכחים. "בונבוניירה?", לוחש מישהו בקהל, והחיוכים מתחילים. בהמשך, עם עליית מפלס השוקולד בדם, תעלה גם הקולניות של הצחוק ואיתה התאווה למתוק שמביא רק טוב.

24/02/2009

עכבר העיר

עכבר העיר ממליץ על משקאות האלכוהול הטובים ביותר, לפתוח איתם את השנה האזרחית החדשה
5/01/2009

Roy שוקולד, רשת בוטיק השוקולד הגדולה בישראל

2eat, ספטמבר 2008

מוצרי שוקולד שאפילו לא הייתי יכולה לדמיין שהם קיימים. סוכריות שוקולד-על-מקל ענקיות; פסלוני שוקולד לילדים; תכשיטי שוקולד מצוירים, התלויים על שרשרת ארוכה; אצבעות שוקולד במילויים קראנצ'יים; כפיות שוקולד, שנמסות לתוך כוס המשקה; עציץ שוקולד עם פרחי שוקולד ואדמת שוקולד; מלבני שוקולד עם הקדשה אישית; טבלאות שוקולד אישיות עם תוספות כמו אגוזים, פולי קפה וחמוציות; טבליות שוקולד ענקיות, של קילו ויותר, המיועדות לבישול וגם למתנות; לבבות שוקולד מכל הסוגים והגדלים; ליקרים בבקבוקים ייחודיים, בטעמים שוקולד, קפוצ'ינו, דבש ושקדים; שוקולד למריחה, על הלחם ועל הגוף; עוגות מוס, מקרונים, עוגות בחושות אישיות, ועוד, ועוד. כשאני הגעתי למקום, שבועיים לפני ראש השנה, כיכבו במקום המוצרים לחג: תפוחי שוקולד במילויים שונים, דובשניות מצופות שוקולד, חלות דבש שוקולדיות ומארזים ייחודיים, ביניהם אחד שהופך, עם פתיחתו

ראש השנה ב Roy שוקולד. תרומה לקהילה, בשיתוף עמותת אלו"ט

רשת הבוטיק לשוקולד מבית היוצר של השוקולטייה רואי גרשון נרתמת למען ילדי אלו"ט - האגודה הלאומית לילדים אוטיסטים.
הנהלת הרשת הודיעה כי לקראת ראש השנה הקרב היא תתרום 5% מסך מכירת מארזי השוקולד הנמכרים כשי לחג לחברות וארגונים במשק עבור העובדים והלקוחות.

בית של שוקולד

MSN, מאי 2006

רון רוזן שקע בתוך פנטזיית השוקולד של עמי ותמי כשהגיע ל-Roy Chocolate bar. ריבוע מושלם של בננות ושוקולד קרמל הביא אותו לשיאים חדשים ופרלינים יצירתיים קראו לו לחזור.
ריבוע שוקולד קרמל ובננות. אכן, פנטזיה. אל תגידו שלא הזהרתי, הדבר הזה מסוכן. נכון שכל הפנטזיה המושקעת הזו משדרת עבודת יד ונותנת הרגשה של משהו שהכינו בדיוק כרגע ובמיוחד בשבילך, אבל ריבוע הבננות הזה - זו כבר ליגה אחרת.
המשכנו בצלחת פרלינים. פתרון מצוין למי שרוצה לטעום כמה שיותר ולהשאיר מספיק מקום פנוי למה שימצא חן. היו לנו שם פרלין קרם מנגו, אייריש קרים, צ'אי מסאלה, קרם פסיפלורה, קרם קינמון, קרם אגוזים, פינה קולדה, טראפלס ועוד רבים וטובים. חשבתי להכביר במילים על קרם הקינמון המדהים או על הטראפלס המיוחד.

אודטה מארחת את השוקוליטייה רואי גרשון, הבעלים של Roy שוקולד

אודטה ראיינה את רואי אצלה בתוכנית מס' פעמים. התלהבה מהפראלינים, הכינה עם רואי מתכונים בשידור, המון טעימות, ואפילו מזגו שמפניה להר של כוסות עשויות לבבות שוקולד - אחת האטרקציות שמציעים ב Roy שוקולד לאירועים.

אברי גלעד מארח את רואי גרשון השוקוליטייה והבעלים של רשת Roy שוקולד

רואי התארח אצל אברי גלעד אשר שיתף פעולה, טעם, שאל, ומאוד התלהב...

רואי גרשון, שוקוליטייה מהזן החדש, בפעולה

מסע אחר, 2004
רואי גרשון, שוקוליטייה מהזן החדש, בפעולה. הוא ברח מאורות הפלורסנטים של ההיטק, החל לרקוח שוקולדים במטבח הביתי שלו בגבעתיים, ולמד את רזי השוקולד בבלגיה...

חלומות מתוקים

Ynet 2004

רואי גרשון, בן 32, חי את הריח הזה יום-יום בדירתו שבגבעתיים, שם הוא מייצר פרלינים שעל פיתוחם הוא שוקד לילות כימים. בנטל נושאת גם אשתו. על השכנים לא נותר לי אלא לרחם. גם כן חיים - לנשום ימים שלמים את הריח המהביל ולהסתפק בסופו של יום בפרה אדומה מהסופר. עצוב.

כמו כל הרומנים הגדולים, גם זה שלפנינו התחיל ממש במקרה. "חיפשתי ודיברתי המון עם אנשים. לא הייתי בלחץ של למצוא עבודה, אלא קודם כל למצוא משהו כיף ואז להתפרנס ממנו. מצאתי קורס בנושא שוקולד ונמשכתי לזה מהדקה הראשונה. הייתי עובד בבית לילות, מפתח מתכונים. חברים ומשפחה טעמו והחמיאו ואז התחלתי למכור לאנשים. היום אני מייצר לבד ומוכר לבד ומאוד לא רוצה להפוך לתעשייה. אני רוצה להישאר קטן ומאושר, לא להתעסק בלנהל עסק ועובדים. אני רוצה לעשות שוקולד".




Next Page 
דרונט בניית אתרים